Algemene ledenvergadering 11 april

Op woensdag 11 april is het weer zo ver, onze algemene ledenvergadering. De vergadering start om 19.30, inloop is welkom vanaf 19.00. Zoals elk jaar, wordt deze gehouden in de Zuidwester, Gasthuislaan 84 te Steenwijk.

Alle huurders van Woonconcept in Steenwijkerland ontvangen in de week na pasen een uitnodiging, heeft u deze helaas niet gehad, en wilt u toch komen, dan bent u van harte welkom!

Alle documenten kunt u inlezen tijdens de vergadering, of onder het kopje downloads. Alle documenten zijn hierop te downloaden.

Na de algemene ledenvergadering hebben wij nog een thema, het thema veilig wonen. Hier gaan we in op brand en inbraak preventie. We hopen er samen een leuke en leerzame avond van te maken!

We hopen u allemaal 11 april te zien!