Algemene ledenvergadering + thema

Voor dit jaar staat er weer een algemene ledenvergadering op de agenda. Naast de algemene ledenvergadering is er besloten om een thema vergadering te houden, dit is voor u als huurder een goed moment om uw mening te laten horen.

Tijdens de algemene ledenvergadering nemen wij u mee in het jaar 2015. Wij zullen u in een kort verslag laten zien en vertellen wat wij dit jaar allemaal voor u als huurder van Woonconcept hebben bereikt.

Daarnaast hebben we een thema vergadering bedacht. Wij willen graag op een interactieve manier met u als huurder deze avond een positieve invulling geven. Actuele thema's komen aan bod, en er is voldoende tijd om korte vragen te beantwoorden.

Wij roepen u dan ook alleen op om 1 juni 2016 in uw agenda te noteren.
De vergadering vind plaats in de Zuidwester, Gasthuislaan 84 te Steenwijk.
De vergadering start om 20.00. Vanaf 19.30 bent u welkom voor een kopje koffie of thee.

Wij hopen uw allen te zien!