De Veste
Bewoners Zonnekamp op stap

Dinsdag 17 mei brachten 12 bewoners van verpleeghuis Zonnekamp en begeleiders samen met een aantal medewerkers van Woonconcept een bezoek aan de Kringloopwinkel in Steenwijk.  De ouderen, die niet vaak buiten de deur komen, hadden een leuke en gezellige middag.

 

In navolging van NL-Doet organiseerden de medewerkers van team Incasso van Woonconcept een leuke en gezellige middag voor de ouderen. De bewoners van Zonnekamp werden met rolstoel en rollators opgehaald door de vrijwilligers en begeleiders. Bij de Kringloopwinkel werden zij hartelijk ontvangen met koffie en appelgebak speciaal gemaakt door medewerkers van de Variant uit Steenwijk.

 

Daarna konden de bewoners rondkijken in de kringloopwinkel en winkelen. Er werden onder meer een flink aantal puzzels en boeken ingeslagen. De middag werd afgesloten met een uitstekende lunch gemaakt en geserveerd door leerlingen van het leercafé van de kringloopwinkel. Het was een geslaagde middag, het gezelschap genoot zichtbaar van het uitstapje. Om twee uur werden de bewoners weer thuis afgezet.