De Veste
Eerste sleutel bewoners appartementen Oldemarkt

Vanochtend ontvingen de eerste bewoners van de volledig gerenoveerde appartementen aan de Klaas Muisstraat in Oldemarkt de sleutel van hun woning. Van de 14 appartementen zijn er nu nog zes te huur. Namens de ondernemersvereniging uit Oldemarkt overhandigde voorzitter Angela Meijerink de nieuwe huurders een welkomstpakket. 

De nieuwe bewoners werden ontvangen door medewerkers van Woonconcept en door Angela Meijerink voorzitter van de ondernemers-winkeliersvereniging. Zij heette de nieuwe bewoners van harte welkom en overhandigde hen bloemen en een welkomstpakket ter waarde van meer dan € 100,-


Woongebouw met twee woonlagen
Het moderne appartementencomplex met ruime entree, bestaat uit twee woonlagen met 14 moderne sociale huurwoningen. Het gebouw bevindt zich binnen het dorpsservicecentrum ‘De Landerijen’. De appartementen hebben een woonkamer met een nieuwe open keuken, een slaapkamer en een grote badkamer met toilet. In de  hal bij de voordeur is een videofoon aanwezig. Er is een ruime gemeenschappelijke berging op de begane grond en parkeergelegenheid in de omgeving. Bewoners van de bovenste woonlaag kunnen gebruikmaken van een lift. 


De Landerijen
Vanuit de algemene ruimte wandel je via een overdekte gang naar het zalencentrum aan de andere kant van De Landerijen. Bewoners van de Klaas Muisstraat kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de Landerijen of deelnemen aan de vele activiteiten die worden gehouden.