De Veste
Open Huizen Dag in appartementencomplex Klaas Muisstraat

Woonconcept houdt zaterdag 2 april van 11.00 – 15.00 uur een Open Huizen Dag in het appartementencomplex Klaas Muisstraat 12 in Oldemarkt.  Hiervoor is een appartement ingericht als modelwoning. Belangstellenden zijn zaterdag van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van zowel de modelwoning als de overige te huur staande appartementen. De appartementen zijn geschikt voor 1 á 2 personen van 18 jaar en ouder.

Vanuit de algemene ruimte wandel je via een overdekte gang naar het zalencentrum aan de andere kant van De Landerijen. Bewoners van de Klaas Muisstraat kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de Landerijen of deelnemen aan de vele activiteiten die worden gehouden.

Verhuurinformatie
De tweekamerwoningen hebben een huurprijs van € 550,- per maand. Voor servicekosten betaalt u
€ 38,10 per maand. Heeft u recht op huurtoeslag dan is een huurprijs vanaf ongeveer € 350,00 mogelijk. Informatie over rechten op huurtoeslag is te vinden op www.toeslagen.nl. De appartementen zijn per direct te huur. Belangstellenden voor een woning vinden meer informatie en een folder op www.woonconcept.nl. Voor een vrijblijvende bezichtiging kan contact opgenomen worden met Marieke Pit via 06 - 06 39182842.

Heeft u vragen over dit bericht of wilt u het appartementencomplex bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met Francisca van Kommer van Woonconcept via telefoonnummer 088 – 61 62 334.