Lidmaatschap

U als huurder bent automatisch lid van de huurdersvereniging en dit bent u compleet kosteloos. Omdat wij als huurdersvereniging vinden dat elke huurder een huurdersvereniging achter zich moet hebben staan zonder kosten betaalt de vereniging het lidmaatschap. Het kost u dus helemaal niets.

Als huurdersvereniging kunnen wij veel voor u betekenen, wij kunnen u helpen bij het aanvragen van toeslagen, helpen bij geschillen met Woonconcept en wij doen dagelijks ons best om voor u als huurder het beste te krijgen.

Naast de huurdersvereniging kunt u ook lid worden van de woonbond, de woonbond is geen gratis lidmaatschap, dit kost u slechts € 36.00,- per jaar. Voordelen van een lidmaatschap bij de woonbond zijn:

•Professionele ondersteuning door Woonbondconsulenten
•Gratis deelname aan evenementen, waaronder symposia van uw regiokantoor
•Toegang tot digitale publicaties exclusief voor organisatieleden
•4 x per jaar Huurwijzer & 10 x per jaar Woonbondig voor uw bestuursleden
•1 x per jaar het huurverhogingsnummer van Huurwijzer, om te verspreiden onder uw leden (gratis tot 1000 ex.)
•Ledenkorting op opleidingen, advies en onderzoek van het Kennis- en Adviescentrum
•Ledenkorting op brochures en actieproducten in de webwinkel
•Invloed op beleid en standpunten van de Woonbond